search

the trend series | the beanie

| | 0 Comments


Μπαίνοντας στον Δεκέμβριο, ο καιρός μας προετοιμάζει για τα Χριστούγεννα με χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνι! Το κλειδί για να επιβιώσετε μέσα στο κρύο είναι τα απαραίτητα πλέον αξεσουάρ, όπως τα γάντια, οι σκούφοι και τα τεράστια κασκόλ που μας κρατάνε ζεστές και άνετες.

Ακόμα και το πιο απλό ντύσιμο αποκτά ενδιαφέρον επιλέγοντας σωστά αξεσουάρ που αναδεικνύουν το style μας. Ένα απλό και μονόχρωμο ντύσιμο αναδεικνύεται τέλεια επιλέγοντας ένα σκουφάκι σε έντονο χρώμα, αλλά και το total black ντύσιμο συνδυασμένο με μαύρα αξεσουάρ είναι πάντα μια πολύ stylish επιλογή.
Πέρα όμως από το casual look, το σκουφάκι μπορεί να φορεθεί με ιδιαίτερα κομμάτια όπως είναι η δαντέλα. Επιλέξτε ένα φόρεμα από δαντέλα, ένα κλασικό παλτό, ένα απλό μαύρο σκουφάκι αλλά και ένα ζευγάρι μποτάκια για να δώσετε ένα χαλαρό αέρα στο style σας. 

 Στο spartoo.gr θα βρείτε μία μεγάλη συλλογή από διάφορα αξεσουάρ για την γυναίκα, τον άνδρα αλλά και το παιδί. Επίσης θα βρείτε τα πάντα γύρω από την ένδυση αλλά και την υπόδηση. 
 Τέλος, για τα Χριστούγεννα, το spartoo.gr ετοίμασε για εσάς μία ειδική ενότητα για τα Χριστούγεννα έτσι ώστε να βρείτε το κατάλληλο δώρο για τα αγαπημένα σας άτομα.

all pics by pinterest

0 Comments:

Post a Comment

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance