search

the trend series | the wide pants

| | 1 Comments
Διανύουμε τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού και ήδη έχουμε αρχίσει να αναδιαμορφώνουμε το ντύσιμό μας και να το προσαρμόζουμε στις δροσερές εξόδους μας. Εάν θέλετε να αποχωριστείτε για λίγο τα αγαπημένα σας skinny jeans και να αναβαθμίσετε το στυλ σας με ένα key-piece, το οποίο δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, προτιμήστε wide pants! Δοκιμάστε την εκδοχή με πιέτες, τσέπες και ελαφρώς χαλαρή μέση με ένα αντρικό πουκάμισο ή tuxedo jacket και θα δείτε πόσο κολακεύει τη σιλουέτα σας, δίνοντας συγχρόνως μία αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας. Για ένα πιο χαλαρό και καθημερινό look δοκιμάστε το μάλλινο πουλόβερ ή ένα απλό t-shirt. Συνδυάστε το με brogues, ψηλοτάκουνα, ακόμα και με sneakers. 
Την μεγαλύτερη και οικονομικότερη επιλογή σε brogues, ψηλοτάκουνα - και όχι μόνο - θα βρείτε σίγουρα στο www.spartoo.gr. Εδώ ενημερώνεστε και αποκτάτε πρώτοι όλες τις νέες κυκλοφορίες στην υπόδηση αλλά και στον τομέα της ένδυσης. Και το καλύτερο; Πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με εκπτώσεις όλη τη διάρκεια του χρόνου!

all pics from pinterest

1 Comments:

  1. Το φθινόπωρο έφτασε... Οι συνδυασμοί γυναικείων ρούχων που επέλεξες για να καλωσορίσουμε αυτή την εποχή είναι καταπληκτικοί. Είναι η εποχή των μακριών υφασμάτινων παντελονιών και των τζιν με σκισίματα αναμφίβολα.

    ReplyDelete

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance