search

the trend series | the teddy coat

| | 0 Comments
Το φθινόπωρο είναι εποχή μετάβασης. Σε όλα τα επίπεδα. Μεταξύ άλλων και της ντουλάπας μας. Τα λεπτά καλοκαιρινά ρούχα έρχονται να αντικαταστήσουν - επιτέλους! - τα χειμερινά. Φούτερ, μάλλινες μπλούζες, ζακέτες και φυσικά τα αγαπημένα σε όλες μας παλτό! Συνήθως αυτήν την εποχή θέλουμε να επενδύσουμε σε ένα καλό και κλασικό παλτό, το οποίο ταιριάζει με όλα μας τα ρούχα και δεν φεύγει από τη μόδα! 
Φέτος η τάση στα παλτό προστάζει το λεγόμενο ‘teddy coat’! Το έχουμε δει στις περισσότερες fashion bloggers του εξωτερικού και πλέον είναι διαθέσιμο για κάθε budget! Μπορεί για ορισμένες να θεωρείται υπερβολικό αλλά το teddy coat ήρθε για να μείνει! Για τον απλούστατο λόγο ότι μπορεί να αναβαθμίσει ακόμα και το πιο basic σύνολο! Συνδυασμένο με skinny jeans, μποτάκια, και τα κατάλληλα αξεσουάρ, θα σας κάνει σίγουρα να μην περάσετε απαρατήρητη! 
 Στο spartoo.gr, με την τεράστια ποικιλία που διαθέτει τόσο σε παπούτσια και τσάντες όσο και ρούχα και αξεσουάρ, θα βρείτε σίγουρα το κομμάτι που λείπει από την ντουλάπα σας για να σας κάνει να ξεχωρίσετε· σε συνδυασμό πάντα με το αγαπημένο σας παλτό!

0 Comments:

Post a Comment

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance