search

the trend series | mules

| | 0 Comments
Τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού αποχωριζόμαστε για τα καλά τα αγαπημένα όλων μας sneakers και τη θέση τους παίρνουν πέδιλα, πλατφόρμες, εσπαντρίγιες, ακόμα και stylish σαγιονάρες. Τον τελευταιό καιρό, βέβαια, βλέπουμε συνέχεια σε editorials και στις γνωστές αλυσίδες ρούχων mules, τα οποία έχουν κάνει φέτος δυναμική επιστροφή και τα οποία αποκτούν όλο και μεγαλύτερο φανατικό κοινό. 
 Η χαλαρή αλλά ταυτόχρονα ιδιαίτερα κομψή γραμμή τους, η άνεση που προσφέρουν και η πληθώρα σχεδιών και χρωμάτων που υπάρχουν στην αγορά, όλα αυτά καθιστούν τα mules ιδιαίτερα δημοφιλή επιλογή των fashionistas για το καλοκαίρι. Το μεγαλύτερο συν τους είναι το ότι μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με όλα τα στυλ ρούχων, από τζιν παντελόνια και φούστες μέχρι ανάλαφρα φορέματα και μάλιστα φοριούνται εξίσου άνετα από το πρωί μέχρι το βράδυ με ένα πιο επίσημο outfit. 
 Το www.spartoo.gr, ο νούμερο 1 ηλεκτρονικός προορισμός για τις τελευταίες τάσεις και μοντέλα της μόδας, θα μας βγάλει πάλι από τη δύσκολη θέση. Επισκεφτείτε το σήμερα και βρείτε ό,τι χρειάζεστε, από ένδυση, υπόδυση μέχρι και αξεσουάρ για να χτίσετε το outfit σας με γνώμονα το it παπούτσι της σεζόν!

0 Comments:

Post a Comment

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance