search

Get your sneakers on!

| | 4 Comments
Έχετε αρχίσει ήδη τη γυμναστική σας για να εμφανίσετε άφοβα το σώμα σας στην παραλία; 'H είστε ακόμα σε διαδικασία σκέψης και δεν παίρνετε την απόφαση να κάνετε την αρχή; Η εποχή της άνοιξης είναι μία περίοδος κατά την οποία όλες παίρνουμε κάποιες αποφάσεις για τη ζωή μας και ανανεώνουμε την to-do λίστα μας για το καλοκαίρι. Μέσα σ'αυτές τις αποφάσεις είναι και η γυμναστική και γενικότερα η άσκηση. Το σημαντικότερο κίνητρο για να ξεκινήσουμε τη γυμναστική και να την βάλουμε στην ζωή μας είναι η εμφάνισή μας με μαγιώ. Εξάλλου, ως γυναίκες, μας ενδιαφέρει να φαινόμαστε όμορφες στην παραλία και να προσελκύουμε τα ανδρικά βλέμματα αλλά και τον γυναικείο θαυμασμό. 
Η πιο γρήγορη, άμεση και αποτελεσματική άσκηση είναι το τρέξιμο. Η No1 μέριμνά μας είναι να προμηθευτούμε τον κατάλληλο εξοπλισμό. Και το κυριότερο απ' όλα; Φυσικά τα παπούτσια! Το spartoo.gr σας δίνει την λύση! Μέσα απο μία μεγάλη γκάμα παπουτσιών για όλες τις ώρες και τις περιστάσεις, όπως γόβες, μπαλαρίνες, μπότες, αλλά και αθλητικά και sneakers που προσφέρει το spartoo.gr, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αυτό που εξυπηρετεί τις εκάστοτε ανάγκες σας. Καθώς το θέμα του σημερινού post είναι τα αθλητικά παπούτσια, στο spartoo.gr υπάρχουν sneakers όχι μόνο για άθληση και άσκηση αλλά και για μία άνετη βόλτα στην πόλη. Κι ας μην ξεχνάμε ότι το spartoo.gr έχει να προσφέρει παπούτσια και για τον άνδρα και για το παιδί. Επειδή γυμναζόμαστε καλύτερα με παρέα! 
Εμείς ξεχωρίσαμε και σας προτείνουμε ορισμένα από αυτά που μας άρεσαν. Αυτά, όμως δεν είναι παρά ένα μικρό δείγμα από αυτά που υπάρχουν στο spartoo.gr. Γι΄αυτό επισκεφθείτε το spartoo.gr και αρχίστε το shopping! 

Have you started working out yet so that you can show off your toned body on the beach? Or you're still planing to do so? Spring is that time of the year that we make some decisions for our life and renew our summer things-to-do list. Among those decisions we make is the workout. The most important motivation is our appearance in our bikinis. However, as women, we want to look beautiful, fit and attractive on the beach. 
The most effective way of getting fit is running. And the first thing we need to own is the right pair of shoes. Spartoo.gr is here for you. A wide variety of footwear, such as high heels, ballerinas and sneakers, lets you choose the shoes you need, not only for women, but also for men and children. 
The only thing you have to do is visit spartoo.gr and start shopping!
 

4 Comments:

  1. OH Lord Gosh !!!
    Am in loove!!!

    ReplyDelete
  2. interesting
    check http://mixmatchpad.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Cool :O

    Follow me
    http://fashionculture1.blogspot.com!

    ReplyDelete
  4. this is so cool, i love to pair this sneakers to my urban Get-up.

    hope you will follow me back
    http://erishbrondial.blogspot.com/

    ReplyDelete

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance