search

UGG Australia on spartoo.gr

| | 1 Comments

Στην αρχή ήταν τα παπούτσια των αυστραλιανών κτηνοτρόφων. Πέρασαν στα πόδια των σέρφερ τη δεκαετία του 70 που τα φορούσαν όταν έβγαιναν από το νερό για να ζεσταθούν. Τελικά η Πάμελα Άντερσον θα κάνει τις δερμάτινες αυτές μπότες μόδα το 2004. Έκτοτε τις φόρεσε όλο το Χόλυγουντ κάνοντας τις μπότες UGG μόδα: Κέιτ Μος, Τζένιφερ Άνιστον, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Κέιτ Γουΐνσλετ, ακόμα κι ο Λεονάρντο ντι Κάπριο δεν αποχωρίζεται πια τις Ugg
Από το spartoo.gr δεν υπήρχε περίπτωση να λείπει ένα τέτοιο brand που ειδικεύεται κυρίως στο παπούτσι. Θα βρείτε πρώτες όλα τα μοντέλα της τελευταίας season σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων σχεδίων και τύπων αλλά και μοντέλα περασμένης season σε προσφορά. Διαθέτει από τα κλασσικά μοντέλα μέχρι μποτάκια με κουμπιά ακόμα και γεμάτα με πούλιες για σας που δεν αποχωρίζεστε ποτέ το glam style! Επίσης μπορείτε να βρείτε σανδάλια και πλατφόρμες της ίδιας εταιρείας με 10% έκπτωση.


Μην ξεχνάτε ότι στο spartoo.gr μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία τόσο σε αντρικά όσο και παιδικά παπούτσια! Ακόμα τσεκάρετε τις νέες παραλαβές των 600 brands με πάνω από 30.000 μοντέλα σε χειμωνιάτικα παπούτσια και αξεσουάρ . Καλό shopping!

1 Comments:

  1. woooww love it!!!
    come and check out my blog maybe we can follow each other :) http://marschristie.blogspot.com/

    ReplyDelete

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance