search

betty london on spartoo.gr

| | 0 Comments
Η Betty London απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες. Σ' αυτές που θέλουν να γοητεύουν. Στις γυναίκες της πόλης που ζουν καθημερινά μια μικρή περιπέτεια. Για τις τολμηρές που έχουν μία μόνο λέξη στο στόμα και ένα μόνο στυλ στα πόδια τους : glamour σε κάθε στιγμή. Γι αυτές τις γυναίκες και πολλές άλλες, η Betty London προσφέρει μια συλλογή παπουτσιών που είναι σύμφωνη με τις τάσεις της μόδας και συνάμα προσιτή. Για τη δουλειά, για μια βραδιά μεταξύ φίλων, για ένα ρομαντικό δείπνο, τα παπούτσια Betty London σας συνοδεύουν στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας. 
Για τους παραπάνω λόγους το spartoo.gr δεν θα μπορούσε να μην σας παρέχει αυτή την πολύ πετυχημένη εταιρεία στο παπούτσι. Σχεδόν με όλα τα μοντέλα της season και σε όλα τα νούμερα στο spartoo.gr θα βρείτε σίγουρα αυτό που σας ταιριάζει. Επίσης εκτός από νέα μοντέλα μπορείτε να βρείτε και παπούτσια παλαιότερης season με έκπτωση! 
Το spartoo.gr διαθέτει μεγάλη συλλογή από κάθε είδους παπουτσιού όπως από γόβες και σανδάλια μέχρι μπότες και μπαλαρίνες. Ακόμα θα βρείτε αξεσουάρ και τσάντες στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Τέλος μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε το ανδρικό και παιδικό τμήμα του spartoo.gr για ακόμα περισσότερες προσφορές και εκπτώσεις!

0 Comments:

Post a Comment

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance