search

lollipops on spartoo.gr

| | 1 Comments
Ιδού η νέα αγαπημένη των fashionistas: η Lollipops. Πίσω από το ζαχαρένιο της όνομα (Lollipops σημαίνει γλειφιτζούρι στα αγγλικά) και τον παιχνιδιάρικο κόσμο της, κρύβεται ο Γιαν Ντικαρούζ και η Μαρζορί Ματιέ. Το 1994 το δίδυμο αποφασίζει να ριχτεί στην κατασκευή αξεσουάρ μόδας για τους κατασκευαστές ειδών ρουχισμού, και επιβάλλει το στυλ του! Εκείνος ασχολείται με τις διαπραγματεύσεις με τους κατασκευαστές, τους διανομείς και τους χονδρεμπόρους. Εκείνη επινοεί και σχεδιάζει τις κολεξιόν. Μία λέξη-κλειδί: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ!! 
Τέσσερα χρόνια αργότερα, η Lollipops περνάει στο χώρο του ρουχισμού και συμμετέχει στο Σαλόνι Πρετ-α-πορτέ του Παρισιού. Η παρισινή φίρμα αναπτύσσεται πολύ γρήγορα, επιβάλλεται ως σημείο αναφοράς, ανοίγει δικά της καταστήματα και διευρύνει τις κολεξιόν της: πρωτότυπα παπούτσια, κοσμήματα και τσάντες που δεν είναι απλά αξεσουάρ!
Ο λόγος για τον οποίο οι fashionistas τρελαίνονται για Lollipops, είναι γιατί ξέρει να συνδυάζει τους κώδικες της μόδας με τους κώδικες της μόδας του δρόμου, προσθέτοντας πάντοτε τη μικρή λεπτομέρεια που δίνει προσωπικό χαρακτήρα στον κοριτσίστικο τρόπο ντυσίματος. Θηλυκή, γκλάμουρ, τολμηρή: και αυτή τη σεζόν, η Lollipops κάνει πονηριές.
Το spartoo.gr δεν θα μπορούσε παρά να περιλαμβάνει στους καταλόγους του την ξεχωριστή και ιδιαίτερα αγαπητή μάρκα Lollipops. Εκτός από παπούτσια, τόσο για γυναίκες όσο και για άντρες και παιδιά, το spartoo.gr προτείνει μία μεγάλη ποικιλία από τσάντες, σε σχέδια και χρώματα που δύσκολα θα βρείτε στην αγορά.
Και καθώς πλησιάζει η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, τι καλύτερο δώρο για να κάνετε στον/στην αγαπημένο/η σας από ένα ζευγάρι παπούτσια! Ανακαλύψτε την ειδική συλλογή στο spartoo.gr, κάνοντας κλικ στην παρακάτω εικόνα και πείτε «σ’ αγαπώ» με παπούτσια!
 

1 Comments:

  1. ta latrevw ta lollipops alla apo tote pou ekleise i fena st cosmos spania paw st kentro na ta xazepsw..tha ta tsekarw sto spartoo ;-)

    ReplyDelete

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance