search

manoush on spartoo.gr

| | 3 Comments

Βαθιά επηρεασμένη από τις συναντήσεις της με ταξιδιώτες ηλικίας 12 ετών, σε ένα ταξίδι της στο Μαρόκο το 2002, η Frédérique Trou-Roy βρίσκει την έμπνευση της για να δημιουργήσει μια σειρά από τσάντες gypsie-chic. Άφησε τη δουλειά της στην εταιρεία Morgan, για να εγκαινιάσει τη δική της μάρκα με δερμάτινα προϊόντα. Έτσι γεννήθηκε η Manoush
Η τσάντα Sahara, η πρώτη τσάντα Manoush, μεταξύ σχολικής τσάντας και χαρτοφύλακα, έγινε μοντέλο-σταθμός των σχεδιαστών. Συνδυάζει το στυλ για να φέρει μια δόση μποέμ και μια πολύχρωμη εμφάνιση για τον χαρακτήρα των fashionistas. Προσελκύει καλλιτέχνες όπως η Olivia Ruiz, η Vanessa Paradis και η Misha Barton.
Στο spartoo.gr θα βρείτε την αγαπημένη μας αυτή μάρκα μέσα από μία μεγάλη συλλογή τόσο από τσάντες όσο και από φορέματα, μπλουζάκια και αξεσουάρ. Το spartoo.gr μέσα από την τεράστια γκάμα του με πάνω από 700 μάρκες έχει ως στόχο του την άριστη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών του. Με δωρεάν αποστολή από 60 ευρώ και πάνω καθώς και δωρεάν επιστροφή μέσα σε 30 μέρες, το spartoo.gr θα γίνει ο αγαπημένος σας φίλος!
Θέλετε να κάνετε ένα δώρο σε κάποιον δικό σας αλλά δεν ξέρετε τι θα του άρεσε αυτόν τον καιρό; Μην ψάχνετε άλλο, αφήστε τον/την να διαλέξει το δώρο του χάρη στην δωροεπιταγή που προσφέρει το spartoo.gr από 30 έως 500 ευρώ!

3 Comments:

  1. Felt absolutely in love with the first bag - just adorable <3 ... Kisses from Vienna,

    Katja

    www.collectedbykatja.com

    ReplyDelete
  2. Hello there! :) You really had a nice blog post! Thank you for sharing this.. maybe we could follow each other on Bloglovin and/or GFC, Facebook?

    Please leave me a comment on my blog and follow by blog!

    http://kstylick.blogspot.com

    You can also like my Facebook page.

    https://www.facebook.com/Kstylick

    I will follow you back! :)

    ReplyDelete

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance