search

Stéphane Kélian on spartoo.gr

| | 1 Comments
Γεννημένη το 1960 κοντά στη Ρομάνς, η Stéphane Kélian είναι μία από τις μεγάλες σχεδιάστριες αρμενικής καταγωγής. Κατασκευάστρια αρχικά ανδρικών παπουτσιών, η εταιρία λανσάρει την πρώτη της γυναικεία κολεξιόν είκοσι χρόνια αργότερα, υπογράφοντας έτσι την αρχή της επιτυχίας της. Το στοίχημά της: να τολμήσει αυτό που οι άλλοι δεν τολμούν. Η έντονη προσωπικότητα των μοντέλων της από πλεκτό δέρμα, της επιτρέπουν να αποκτήσει τη φήμη που διατηρεί μέχρι σήμερα, τη μία σεζόν μετά την άλλη. Όλα τα μοντέλα της Stéphane Kélian είναι μελετημένα, σχεδιασμένα και κατασκευασμένα στη Γαλλία, πράγμα που εξασφαλίζει την άριστη ποιότητά τους. 
Στο spartoo.gr θα βρείτε μία μεγάλη συλλογή με πάνω από 700 μάρκες για να διαλέξετε. Διαθέτει γυναικεία, ανδρικά και παιδικά παπούτσια σε πολλά σχέδια και μοντέλα. Από γόβες μέχρι μπαλαρίνες για την γυναίκα, από αθλητικά μέχρι μποτάκια για τον άνδρα στο spartoo.gr θα βρείτε σίγουρα αυτό που ψάχνετε. 
Μην ξεχνάτε ότι το spartoo.gr με την νέα του ενότητα “Χαμηλές τιμές -20%” θα βρείτε τα αγαπημένα σας μοντέλα από την νέα συλλογή με έκπτωση μέχρι -20%. 
 Στο spartoo.gr θα βρείτε επίσης τσάντες και αξεσουάρ τόσο για την γυναίκα όσο και τον άνδρα και τέλος μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αποσκευές για τα ταξίδια σας μέσα από τα 170 μοντέλα που μας προσφέρει το spartoo.gr από μόνο 23€.




1 Comments:

  1. Love this androgyne and masculine look - so great for fall <3 ... - What do you think about my today's look? Kisses from Vienna,

    Katja

    www.collectedbykatja.com

    ReplyDelete

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance