search

gola on spartoo.gr

| | 1 Comments


H Gola είναι αναγραμματισμός της λέξης goal. Καθόλου τυχαίο μάλιστα! Διότι η μάρκα ήταν ο επίσημος σπόνσορας των μυθικών ομάδων της δεκαετίας του 70: της Liverpool και της Manchester United. Αλλά μη γελιέστε... Το 2005 γιόρτασε τα 100 της χρόνια. Εκατό χρόνια αφιερωμένα στα σπορ και το πάθος του παιχνιδιού. Εκατό χρόνια που την οδηγούν σήμερα στη δημιουργία μιας γκάμας παπουτσιών και μιας γκάμας τσαντών με γραφικά και γραμμή που θυμίζουν χωρίς περιστροφές ρετρό εποχές, φόρος τιμής σε μια εποχή που στιγμάτισε τον χαρακτήρα της Gola!
Στο spartoo.gr υπάρχει μία τεράστια ποικιλία από sneakers και τσάντες της ιστορικής αυτής αθλητικής μάρκας! Εκτός από τα καθιερωμένα σχέδια και χρώματα της Gola, το spartoo.gr διαθέτει κατ’ αποκλειστικότητα τα πλέον σπάνια και limited edition παπούτσια Gola!
Και μιλώντας για sneakers, καθώς διανύουμε τις πρώτες ημέρες της επιστροφής στο σχολείο, στο spartoo.gr θα βρείτε συλλογές από τις πλέον γνωστές αθλητικές μάρκες σε sneakers και όχι μόνο! Το spartoo.gr είναι η No1 online εταιρία στο παπούτσι με περισσότερες από 700 μάρκες, τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες και παιδιά.
Εκτός από παπούτσια, στο spartoo.gr θα βρείτε ό,τι θέλετε σε τσάντες και ρούχα! Επίσης, μπορείτε να κάνετε δικές σας αποσκευές κάθε είδους σε τιμές που ξεκινούν από 23 ευρώ σε 170 μοντέλα!

1 Comments:

  1. Great sneakers!!!!

    I liked your FB page doll!!!
    Keep in touch....

    ReplyDelete

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance