search

tatoosh on spartoo.gr

| | 0 Comments
Κάτι περισσότερο από μια μάρκα, η Tatoosh είναι φιλοσοφία στην οποία κυριαρχεί το τρέντυ μέρα νύχτα, χάρη σε προϊόντα με προσωπική υπογραφή και φυσικά υλικά. Το Tatoosh είναι πρώτα απ' όλα η ιστορία δύο αδερφών, της Τζάνετ και της Βανέσσας, που ήταν ψυχολόγος και οπτικός αντίστοιχα, και που αποφασίζουν το 2005 να εγκαταλείψουν τις δουλειές τους για να αφιερωθούν στο κοινό τους πάθος: τα αξεσουάρ και τα παπούτσια! Στόχος τους: η δημιουργία σύγχρονων και δροσερών κολεξιόν. Οι σχεδιάστριες γίνονται πρώτα γνωστές για τις γαλότσες τους. Καταφέρνουν να αποκαλύψουν το ταλέντο τους ανατρέποντας τις παραδοσιακές μπότες βροχής κάνοντάς τις σοφιστικέ και παιχνιδιάρες. Χάρη στην επιτυχία της κολεξιόν τους, η Τζάνετ και η Βανέσσα αποφασίζουν την επόμενη χρονιά να επεκτείνουν τη γκάμα τους παραμένοντας πιστές σ αυτό που τις καθιέρωσε: το καουτσούκ. Η Tatoosh Rain προτείνει πρωτότυπες γαλότσες, η Tatoosh City έχει τσάντες, παπούτσια και ζώνες σε φυσικά υλικά και η Tatoosh Ethnic προτιμάει τα φολκ προϊόντα των καλοκαιριών της δεκαετίας του '70 Καθεμιά τα δικά της Tatoosh
Μπείτε τώρα στο spartoo.gr και ανακαλύψτε την μεγάλη συλλογή του τόσο σε παπούτσιααξεσουάρ και ρούχα. Στις καλύτερες τιμές της αγοράς διάθετει γυναικεία, ανδρική και παιδική συλλογή που ικανοποιεί τις ανάγκες όλης της οικογένειας. 
 Μόνο για λίγες μέρες κάνετε τις αγορές σας και επωφελείσθε με δωρέαν αποστολή και δωρεάν επιστροφή μέσα σε 30 ημέρες. Βιαστείτε!


0 Comments:

Post a Comment

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance