search

vans on spartoo.gr

| | 0 Comments
Όταν πρόκειται για ζητήματα φαντασίας, η Vans δεν έχει ανάγκη από μαθήματα! Το μυστικό της; Η επανέκδοση των μυθικών κομματιών της συλλογής της σε πάντοτε διαφορετικές και πάντοτε πιο τρελές εκδοχές. Ιδρύθηκε από τον Πωλ Βαν Ντόρεν το 1966 αλλά το μεγαλύτερό της στοίχημα το κερδίζει το 1979 με το slip-on, ένα μοντέλο χωρίς κορδόνια που υιοθετήθηκε αμέσως από τους skaters και τους Καλιφορνέζους ΒΜΧ ποδηλάτες. Δεν είναι απλώς μια φίρμα, είναι ολόκληρος τρόπος ζωής!
Τα διάσημα και από όλους αγαπημένα Vans, όχι μόνο στα κλασικά αλλά και στα πιο ιδιαίτερα σχέδια και χρώματα, καθώς και ειδικές περιορισμένες εκδόσεις, μπορείτε να βρείτε μόνο στο spartoo.gr, to Νο1 online shop σε παπούτσια και όχι μόνο.
Το spartoo.gr προσφέρει μοναδικές προσφορές σε γυναικεία, ανδρικά και παιδικά παπούτσια, αλλά και σε ρούχα και τσάντες καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου. Καθώς ο ερχομός του φθινοπώρου επιβάλλει να εμπλουτίσουμε την γκαρνταρόμπα μας με καινούρια παπούτσια, το spartoo.gr σας δίνει την λύση!
Και καθώς μιλάμε για τα αγαπημένα όλων sneakers, στο spartoo.gr θα βρείτε μία μοναδική προσφορά: με κάθε αγορά ενός ζευγαριού Converse, κερδίζετε δωροεπιταγή των 10 ευρώ στην επόμενη παραγγελία σας!
Κάνετε τώρα like στην επίσημη σελίδα του Spartoo στο Facebook εδώ για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα αλλά και να επωφεληθείτε από τους διαγωνισμούς που διενεργεί σε εβδομαδιαία βάση!

0 Comments:

Post a Comment

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance