search

the trend series | boho chic

| | 0 Comments

Το boho chic έχει εδραιωθεί τα τελευταία χρόνια στον χώρο της μόδας και ολοένα κερδίζει έδαφος στις απανταχού fashionistas, κάνοντάς το για ακόμα μία φορά επίκαιρο στους κύκλους της μόδας. Οι κοπέλες που είναι ενημερωμένες και θέλουν να ξεχωρίζουν με την εμφάνισή και το στυλ τους χωρίς να φαίνονται επιτηδευμένες, επιλέγουν την άνεση στο ντύσιμό τους, συνδυασμένη πάντα με την απαραίτητη κομψότητα. 
Έτσι το boho κάνει την εμφάνισή του στους δρόμους της πόλης ανανεωμένο με μία eco chic διάθεση, η οποία ταιριάζει σε όλες! Flare jeans, crop tops, maxi φορέματα, μεγάλα γυαλιά ηλίου, πολλά κοσμήματα και καπέλα, κοντά φορέματα και μποτάκια, συνθέτουν την top τάση της άνοιξης. Δεν είναι τυχαίο που οι μεγαλύτερες σταρ επιλέγουν το boho style για να ξεχωρίζουν, με ιέρειες τις Rachel Zoe και Kate Moss. 
Για να υποστηρίξουμε το boho look χρειαζόμαστε τα απαραίτητα αξεσουάρ προκειμένου να απογειώσουμε το outfit μας. Για ακόμα μία φορά το spartoo μάς βγάζει από τη δύσκολη θέση και μας προτείνει τα καλύτερα παπούτσια και αξεσουάρ. Με τιμές που κυμαίνονται από 20 ευρώ και μέσα από περισσότερες από 850 επώνυμες μάρκες, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρείτε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. 
Επισκεφτείτε τώρα το www.spartoo.gr και επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές, καθώς και την δωρεάν αποστολή και επιστροφή σε κάθε σας παραγγελίας!

0 Comments:

Post a Comment

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance