search

the trend series | athleisure trend

| | 1 Comments


Ξέρεις ότι έχεις υιοθετήσει το athleisure trend όταν βρίσκεις τον εαυτό σου να δημιουργεί looks και outfits , κατάλληλα για το γυμναστήριο – χωρίς απαραίτητα να καταλήγεις στην αίθουσα της yoga! Το συγκεκριμένο trend ξεκίνησε πριν πολύ καιρό και συνεχώς μετράει όλο και περισσότερους οπαδούς – κι εμείς σε καμία περίπτωση δεν αποτελούμε εξαίρεση! Έχει πλέον εξελιχθεί από τον βασικό συνδυασμό κολάν – t-shirt στη σημερινή του μορφή, η οποία αποτελείται από στυλάτες φόρμες και κολάν γυμναστηρίου, συνδυασμένα με κομψά τοπ και άνετα αλλά μοντέρνα sneakers και slip-ons
 Το athleisure trend δεν δείχνει σημάδια πτωτικής τάσης – ούτε είναι κάτι που θα το θέλαμε εξάλλου! Τολμήστε να το υιοθετήσετε κι εσείς και θα δείτε ότι δύσκολα θα το εγκαταλείψετε! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φορέσετε την αγαπημένη σας φόρμα ή το αγαπημένο σας κολάν με ένα χαλαρό t-shirt ή μία φούτερ. 
 Απαραίτητα αξεσουάρ ένα δερμάτινο jacket ή το παλτό σας, μαζί με τα sneakers σας! Και για μια πιο επίσημη εμφάνιση, μπορείτε να αντικαταστήσετε τα sneakers σας με ένα ζευγάρι ψιλοτάκουνες γόβες ή πέδιλα. 
Τέλος μην ξεχάσετε την τσάντα ή το clutch σας και είστε έτοιμες, όχι για το γυμναστήριο, αλλά για την έξοδό σας!

1 Comments:

  1. λατρεμένο τρεντ, πρέπει απλά να βρείς τα τελεια κομμάτια!

    ReplyDelete

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance