search

now heart-made art bags on fashion framed

| | 0 Comments

 Με πρώτη ύλη το ξύλο και κύριο συστατικό την φαντασία, αυτά τα πρωτότυπα clutches ήρθαν για να αλλάξουν τη ζωή σου! Η ιδιαιτερότητά τους, όμως, δεν σταματάει στην εμφάνιση και το υλικό τους! Ανακάλυψε το μήνυμα που κρύβεται για σένα στο εσωτερικό του και δες τη ζωή και τον εαυτό σου πιο υπέροχο από ποτέ! Γιατί η ομορφιά ξεκινάει πάντα από μέσα! 
Η Κατερίνα Τσεκλίδου, δημιουργός της συλλογής Now heart-made art bags είχε πάντα δύο αγάπες: την ομορφιά που αγγίζει το ματί και την ομορφιά που αγγίζει την ψυχή. Μέσα από τη συλλογή της έχει ως στόχο να δημιουργήσει μοναδικά clutch bags από ξύλο, τα οποία αναδεικνύουν το ιδιαίτερο στυλ κάθε γυναίκας, αλλά και να δώσει ένα μηνυμα για την καθε γυναίκα! Γιατί η ομορφιά ξεκινάει πάντα από μέσα!


Με μότο "Η ομορφιά ξεκινάει πάντα από μέσα", η Κατερίνα δημιουργεί μοναδικά clutches, τα οποία μπορούν να αναβαθμίσουν και το πλέον casual ντύσιμο. Επισκεφτείτε την σελίδα της στο Facebook και δείτε περισσότερες από τις υπέροχες δημιουργίες της! Μην διστάσετε να της στείλετε μήνυμα για να μάθετε περισσότερα πίσω από τα ιδιαίτερα αυτά clutches και να κάνετε την δική σας παραγγελία! 


0 Comments:

Post a Comment

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance