search

the trend series | the knitted pants

| | 0 Comments
Φέτος το χειμώνα τα είδαμε παντού και τα αγαπήσαμε! Ο λόγος για τα πολύ ιδιαίτερα και υπερβολικά στιλάτα πλεκτά και μάλλινα παντελόνια. Σε διάφορα στυλ, μήκη και χρώματα είναι το απόλυτο κομμάτι της season εάν θέλετε να πετύχετε το τέλειο μίνιμαλ style. 
 Μπορείτε να το βρείτε σε στυλ zip culotte, δηλαδή σε φαρδιά γραμμή και πιο πάνω από τον αστράγαλο, και να το συνδυάσετε με τα κλασικά και διαχρονικά sneakers σας καθώς το συγκεκριμένα κομμάτι είναι ιδανικό για sport εμφανίσεις. 
 Μία άλλη παραλλαγή αυτού το παντελονιού είναι σε στυλ κολάν, που είναι και το αγαπημένο μου. Το συνδυάζετε με τα πάντα, από sneaker μέχρι oxford. Τέλεια επιλογή εάν θέλετε να αισθάνεστε άνετη αλλά και στιλάτη. 
 Στο spartoo.gr θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ τόσο για εσάς αλλά και για τον άνδρα και το παιδί. Στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς και με μία τεράστια συλλογή με πάνω από 700 μάρκες το spartoo είναι το ιδανικό μέρος για να βρείτε αυτό που χρειάζεστε στην καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής. Μη χάσετε λοιπόν τις τεράστιες εκπτώσεις που μας παρέχει αυτή την περίοδο το spartoo μέχρι -60%.

0 Comments:

Post a Comment

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance