search

the swimwear issue by sammydress

| | 0 Comments


Εδώ στην Ελλάδα, που οι τόσο υψηλές θερμοκρασίες οδηγούν σε πολλές ώρες στην παραλία αλλά και σε πολλά πάρτυ δίπλα στη θάλασσα, η αγορά του μαγιό είναι σοβαρή υπόθεση. Για κάποιες είναι εύκολο εγχείρημα, για άλλες από εμάς είναι η πρόκληση του καλοκαιριού! Το σίγουρο είναι ότι όλες θέλουμε κάτι ιδιαίτερο που θα μας κάνει να ξεχωρίζουμε στην παραλία. 

 Στο sammydress βρήκα τα πιο ιδιαίτερα και “in fashion” μαγιό για όσες θέλετε να κάνετε εντύπωση στην παραλία. Μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη ποικιλία σε σχέδια, χρώματα, prints, bikini ή ολόσωμα. Είναι για κάθε τύπο γυναίκας από την πιο τολμηρή μέχρι και την πιο συντηρητική καθώς σε αυτό το site θα βρείτε από sting και brazilian μέχρι regular. 

 Εγώ διάλεξα δύο διαφορετικά είδη μαγιό γι' αυτό το καλοκαίρι αλλά με πανομοιότυπο print καθώς αγαπώ τους φοίνικες! Ένα ολόσωμο ασπρόμαυρο και ένα bikinι όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες. Τα μαγιό που παρέλαβα ήταν ιδιαίτερα προσεγμένα, με καλό ράψιμο αλλά και με ενίσχυση στο στήθος και προστατευτικά αυτοκόλλητα. Η ποιότητα του υφάσματος δεν είναι η τέλεια αλλά δεν φαίνονται σε καμία περίπτωση ευτελής. Επίσης τα νούμερα που διάλεξα σύμφωνα με τις διαστάσεις που βρήκα στο site ήταν ακριβώς όπως τα παρέλαβα και μου ταίριασαν τέλεια. 

 Στο sammydress θα βρείτε μια τεράστια συλλογή από ρούχα, τσάντες, παπούτσια και αξεσουάρ. Οι τιμές, όχι μόνο των μαγιό αλλά και των ρούχων, είναι πάρα πολύ χαμηλές και κατά καιρούς μπορείτε να βρείτε επιπλέον προσφορές και εκπτώσεις για περιορισμένο χρόνο. Και τέλος όσον αφορά στην αποστολή των προϊόντων, ήταν ιδιαίτερα γρήγορη και χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Τα συγκεκριμένα μαγιό θα τα βρείτε στα παρακάτω links:

Θα βρείτε το sammydress στα παρακάτω social media:

0 Comments:

Post a Comment

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance