search

the trend series | the two pieces set

| | 0 Comments


Το αγαπημένο μου trend τώρα το καλοκαίρι, είναι αυτό για το οποίο θα μιλήσουμε σήμερα! Όπως είδατε και από τον τίτλο, μιλάμε για το two pieces set ή αλλιώς deux pieces. 
 Πιο αναλυτικά μιλάμε για δυο ξεχωριστά κομμάτια στο ίδιο ύφος και με το ίδιο ακριβώς print. Το βρίσκουμε σε πολλά σχέδια και τύπους, μονόχρωμα ή εμπριμέ σε έντονα χρώματα. Το πάνω μέρος ποικίλλει. Το πιο σύνηθες είναι το κοντομάνικο μπλουζάκι αλλά το βρίσκουμε και σε τοπάκια στράπλες ή με ράντα.Το κάτω μέρος για το καλοκαίρι θα το βρούμε ως shorts ή φούστα αλλά πολλές φορές και ως culottes. Είναι ένα άκρως καλοκαιρινό σύνολο που δίνει φρεσκάδα και τύπο στο style μας. Είναι η τέλεια επιλογή για την πρωινή μας βόλτα αλλά και με τα κατάλληλα αξεσουάρ και παπούτσια μπορεί να μετατραπεί άνετα σε βραδινό σύνολο. 
 Επισκεφθείτε λοιπόν το spartoo.gr για να βρείτε τα κομμάτια κλειδιά που θα ολοκληρώσουν το style σας για να ακολουθήσετε αυτό ή οποιοδήποτε άλλο trend σας ταιριάζει. Στο spartoo.gr θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ και τσάντες τόσο για εσάς όσο και για τον άνδρα και το παιδί. Μην ξεχνάτε να τσεκάρετε το spartoo.gr κάθε εβδομάδα καθώς η συλλογή ανανεώνεται με νέες παραλαβές σε εκπληκτικές τιμές.

all photos from pinterest.com

0 Comments:

Post a Comment

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance