search

the trend series | the zip culotte

| | 0 Comments


Στο σημερινό post θα μιλήσουμε για ένα ακόμα αγαπημένο μας trend, την zip culotte. Ένα αρκετά δύσκολο κομμάτι που δεν το προτιμούν πολλές εξαιτίας της δυσκολίας που έχουμε να το συνδυάσουμε σωστά αλλά και εξαιτίας του ότι είναι ένα κομμάτι που δεν κολακεύει όλους τους σωματότυπους.
 Παρόλα αυτά με τον σωστό τρόπο μπορούμε να συνδυάσουμε το must have κομμάτι της season εύκολα και stylishly. Καθώς όπως είπαμε είναι ένα δύσκολο κομμάτι προτιμώ να επιλέξω ένα ουδέτερο χρώμα όπως το διαχρονικό λευκό ή το κλασικό μαύρο. Ένα total white look είναι μία αρκετά safe επιλογή και πολύ chic συνδυάζοντας το με τα αγαπημένα μας sneakers ή με ψηλοτάκουνες γόβες για το βράδυ. Μία ακόμα εναλλακτική είναι φυσικά το total black συνδυάζοντας και το κλασικό biker jacket. Και τέλος για τις πιο προχωρημένες επιλέξτε τη sequined zip culotte μένοντας πιο απλές στα υπόλοιπα. 
 Εάν λοιπόν θέλετε να ακολουθήσετε αυτό το trend ή απλά θέλετε να κάνετε αγορές για εσάς ή για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, επισκεφτείτε το spartoo.gr όπου θα βρείτε μία μεγάλη συλλογή από ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ τόσο για την γυναίκα όσο για τον άνδρα και το παιδί. Και μην ξεχνάτε ότι το spartoo.gr μας παρέχει αντικαταβολή έτσι ώστε να κάνουμε τις αγορές μας όσο το δυνατόν πιο εύκολα.

0 Comments:

Post a Comment

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance