search

the trend series | the denim skirt

| | 0 Comments


Στο σημερινό post θα μιλήσουμε για ένα κλασικό κομμάτι που δεν θα πρέπει να λείπει από την ντουλάπα καμιάς! Ο λόγος για την denim φούστα, την οποία μπορούμε να την βρούμε και να την φορέσουμε εύκολα σχεδόν σε όλα τα μήκη και να μετατρέψουμε το outfit μας από casual σε ένα πιο chic style. 
 Το πρώτο και αγαπημένο μου στυλ denim φούστας είναι η mini distressed. Τέλεια για την άνοιξη και το καλοκαίρι, μπορεί να συνδυαστεί με σχεδόν τα πάντα από ένα απλό t-shirt και εσπαντρίγιες για την πρωινή βόλτα μέχρι και με ένα πουκάμισο και πέδιλα για την βραδινή έξοδο.
 Ένα άλλο αγαπημένο μου στυλ φούστας denim είναι η pencil φούστα μέχρι το γόνατο. Επιλέξτε την για ένα πιο chic και preppy look. Ο αγαπημένος μου συνδυασμός για αυτό το στυλ είναι με τα κλασικά oxfords που πλέον έχουμε όλες και ένα απλό μπλουζάκι ή ένα crop top. 
 Στο spartoo.gr θα βρείτε ότι χρειάζεστε για να ακολουθήσετε όποιο trend σας ενδιαφέρει! Με μία μεγάλη γκάμα από παπούτσια και ρούχα τόσο για εσάς όσο και για τον άνδρα και το παιδί, σίγουρα θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένες! Και φυσικά εκτός από την πολύ καλή ποιότητα που μας εγγυώνται οι πάνω από 700 μάρκες που μας παρέχει το spartoo.gr, θα βρείτε και τις καλύτερες τιμές στην αγορά!

0 Comments:

Post a Comment

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance