search

the trend series | denim on denim

| | 0 Comments


Ένα από τα αγαπημένα μου trend, ειδικά για την άνοιξη είναι το denim on denim. Το denim σε κάθε μορφή του, από παντελόνι μέχρι σορτς και από πουκάμισο μέχρι φούστα είναι το πιο εύκολο κομμάτι μέσα στην ντουλάπα μας. Μπορεί να συνδυαστεί σχεδόν με τα πάντα, να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ και να σου εξασφαλίσει το πιο stylish outfit. 

 Τι γίνεται όταν συνδυάσουμε δύο denim κομμάτια μαζί? Για μένα το απόλυτο outfit! Φόρεσε μαζί δύο κομμάτια denim σε διαφορετικό χρώμα και υφή και θα ανακαλύψεις πόσο αρμονικά δένουν μεταξύ τους. Για παράδειγμα ο αγαπημένος μου συνδυασμός είναι το skinny jean παντελόνι με ένα boyfriend denim πουκάμισο. Ανάλογα την περίσταση διαλέγεις και τα κατάλληλα παπούτσια, sneakers ή oxfords για το πρωί ή ψηλοτάκουνα πέδιλα για την βραδινή έξοδο. 
 Δοκίμασε το και θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου! Το spartoo.gr είναι εδώ για να σε βοηθήσει. Μέσα από την μεγάλη του συλλογή σε μάρκες και διάσημους σχεδιαστές είναι σίγουρο ότι θα βρεις αυτό που ψάχνεις. Denim παντελόνια σε skinny ή boyfriend γραμμή, πουκάμισα κάθε style, και μία μεγάλη γκάμα από παπούτσια για να διαλέξεις το καλύτερο για σένα.

0 Comments:

Post a Comment

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance